Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 20 • К 20
Заяв 9
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Ворушило А. М. 146.000 До наказу (к) 146
  • Співбесіда: 146
  • РК: 1.07
done_all
2 Романенко І. І. 145.000 До наказу (к) 145
  • Співбесіда: 145
  • РК: 1.07
done_all
3 Ткаченко Д. А. 145.000 До наказу (к) 145
  • Співбесіда: 145
  • РК: 1.07
done_all
4 Коваленко А. М. 140.000 До наказу (к) 140
  • Співбесіда: 140
  • РК: 1.07
done_all
5 Твердохліб К. С. 136.000 До наказу (к) 136
  • Співбесіда: 136
  • РК: 1.07
done_all
6 Бондаренко П. Є. 129.000 До наказу (к) 129
  • Співбесіда: 129
  • РК: 1.07
done_all
7 Тихоненко А. С. 112.000 До наказу (к) 112
  • Співбесіда: 112
  • РК: 1.07
done_all
8 Гуліна С. І. 140.000 Відмова 140
  • Співбесіда: 140
  • РК: 1.07
9 Шершак А. С. 0.000 Відмова