Зачекайте...

G13 Харчові технології

ННІГРіТБЕ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 30 • БМ 3 • К 20
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 1
/ Технології продуктів бродіння, напоїв та виноробства
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Шпитко І. М. Пр. 1 (Б) 142.800 Допущено 150 159 135
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 150
  • ТЗНК: 159
  • Фахове випробування: 135
2 Гагаузова Є. В. Пр. 1 (Б) 100.000 Зареєстровано 188 171
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 188
  • ТЗНК: 171
3 Нененко І. О. Пр. 1 (Б) 100.000 Зареєстровано 143 125
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 143
  • ТЗНК: 125