Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ЗВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 30 • К 30
Заяв 7
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Борисенко Д. Д. 0.000 Зареєстровано
2 Мендалюк О. Б. 165.000 Скасовано (втрата пріор.) 152 115 124 136
  • Українська мова: 152
  • Математика: 115
  • Історія України: 124
  • Українська література: 136
3 Ярута Г. В. 157.000 Скасовано (втрата пріор.) 131 115 124 131
  • Українська мова: 131
  • Математика: 115
  • Історія України: 124
  • Біологія: 131
4 Огороднік Д. В. 155.000 Скасовано (втрата пріор.) 144 115 116 120
  • Українська мова: 144
  • Математика: 115
  • Історія України: 116
  • Українська література: 120
5 Нагорна В. В. 141.000 Скасовано (втрата пріор.) 134 100 116 100
  • Українська мова: 134
  • Математика: 100
  • Історія України: 116
  • Іноземна мова: 100
6 Здунюк А. С. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
7 Шуст Д. В. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)