Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ФПЗО Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 6 • К 6
Заяв 3
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.4 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.35 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Килимнюк В. В. Пр. 2 (К) 125.950 До наказу (к) 131 114 138
  • Українська мова: 131
  • Математика: 114
  • Історія України: 138
done_all
2 Бекерська А. М. Пр. 1 (К) 125.650 До наказу (к) 125 126 126
  • Українська мова: 125
  • Математика: 126
  • Іноземна мова: 126
done_all
3 Червінко А. Б. Пр. 2 (К) 129.300 Рекомендовано (к) 150 107 136
  • Українська мова: 150
  • Математика: 107
  • Історія України: 136