Зачекайте...

G13 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 8 • К 8
Заяв 4
/ Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Мукоїд Я. А. 167.600 Допущено 130 153 185
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • ТЗНК: 153
  • Фахове випробування: 185
2 Кожем`яко С. П. 165.800 Допущено 116 143 190
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
  • ТЗНК: 143
  • Фахове випробування: 190
3 Крушинська А. С. 156.800 Допущено 108 151 175
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 108
  • ТЗНК: 151
  • Фахове випробування: 175
4 Сидоренко К. Д. 148.400 Допущено 157 135 150
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 157
  • ТЗНК: 135
  • Фахове випробування: 150