Зачекайте...

G13 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 12 • БМ 4 • К 8
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 1
/ Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Журавльов Д. П. Пр. 1 (Б) 149.800 Допущено 116 153 160
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
  • ТЗНК: 153
  • Фахове випробування: 160
2 Волкодав П. О. Пр. 5 (Б) 149.200 Допущено 116 135 165
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
  • ТЗНК: 135
  • Фахове випробування: 165
3 Павловський Д. В. Пр. 3 (Б) 141.800 Допущено 124 165 140
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 124
  • ТЗНК: 165
  • Фахове випробування: 140
4 Козлова Я. В. Пр. 1 (Б) 100.000 Заява надійшла з сайту 134 165
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 134
  • ТЗНК: 165