Зачекайте...

G13 Харчові технології

ННІХТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 8 • К 8
Заяв 5
/ Технології м’ясних і рибних продуктів
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.4 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Мартинюк Р. В. Пр. 1 (К) 163.164 До наказу (к) 150 131 200 147
  • Українська мова: 150
  • Математика: 131
  • Історія України: 200
  • Біологія: 147
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
done
2 Каленяк Е. В. Пр. 1 (К) 131.748 Рекомендовано (к) 142 100 120 131
  • Українська мова: 142
  • Математика: 100
  • Історія України: 120
  • Біологія: 131
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
3 Наумова К. Є. Пр. 2 (К) 122.803 Рекомендовано (к) 115 108 116 134
  • Українська мова: 115
  • Математика: 108
  • Історія України: 116
  • Іноземна мова: 134
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
4 Іванін В. О. Пр. 5 (К) 139.482 Скасовано (втрата пріор.) 134 115 136 144
  • Українська мова: 134
  • Математика: 115
  • Історія України: 136
  • Біологія: 144
  • РК: 1.07
5 Нєнова М. В. Пр. 2 (К) 139.231 Деактивовано (зарах. на б) 143 115 143 124
  • Українська мова: 143
  • Математика: 115
  • Історія України: 143
  • Хімія: 124
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07