Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ФПГіСН Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 6 • БМmax 5 • К 1
Заяв 2 • Конкурс на бюджет 0.4
Квота 1 1
Квота 2 2
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.4 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.35 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 21-5658774 А. О. Пр. 1 (Б) 130.000 До наказу (б) 155 140 130 105
  • Українська мова: 155
  • Математика: 140
  • Історія України: 130
  • Українська література: 105
Квота-2 done_all
2 21-7474671 К. Д. Пр. 2 (Б) 118.340 Рекомендовано (к) 134 108 136 109
  • Українська мова: 134
  • Математика: 108
  • Історія України: 136
  • Фізика: 109
Квота-2