Зачекайте...

G13 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 9 • БМ 2 • К 6
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 2
/ Технології м’ясних і рибних продуктів
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Костів П. В. К 100.000 Зареєстровано 100 153
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • ТЗНК: 153
2 Стоянов А. О. К 100.000 Зареєстровано 130 108
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • ТЗНК: 108
3 Костів В. В. К 100.000 Зареєстровано 124 112
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 124
  • ТЗНК: 112
4 Луфаренко М. В. Пр. 1 (Б) 100.000 Зареєстровано 177 168
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 177
  • ТЗНК: 168
5 Тельпашов К. Б. Пр. 1 (Б) 100.000 Зареєстровано 162 165
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 162
  • ТЗНК: 165
6 Кол А. В. Пр. 1 (Б) 100.000 Зареєстровано 116 125
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
  • ТЗНК: 125
7 Гарбуз М. В. Пр. 1 (Б) 100.000 Зареєстровано 140 130
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 140
  • ТЗНК: 130