Зачекайте...

G13 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 4 • БМ 4
Заяв 8 • Конкурс на бюджет 2
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Дігтяренко В. Є. 142.000 До наказу (б) 142
  • Співбесіда: 142
  • РК: 1.04
done_all
2 Тесленко Т. В. 134.000 До наказу (б) 134
  • Співбесіда: 134
  • РК: 1.04
done_all
3 Крутенко Т. В. 118.000 До наказу (б) 118
  • Співбесіда: 118
  • РК: 1.04
done
4 Сухойван Н. В. 110.000 До наказу (б) 110
  • Співбесіда: 110
  • РК: 1.04
done_all
5 Кудрова А. О. 138.000 Відмова 138
  • Співбесіда: 138
  • РК: 1.04
6 Нєпєєва І. Е. 125.000 Відмова 125
  • Співбесіда: 125
  • РК: 1.04
7 Огнєва К. С. 114.000 Відмова 114
  • Співбесіда: 114
  • РК: 1.04
8 Ляшенко А. М. 114.000 Відмова 114
  • Співбесіда: 114
  • РК: 1.04