Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 4
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
1. Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.4 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.35 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кузнецова Н. С. Пр. 1 (К) 138.296 Рекомендовано (к) 146 134 132 140
  • Українська мова: 146
  • Математика: 134
  • Історія України: 132
  • Географія: 140
2 Цекот К. І. Пр. 1 (К) 122.308 Рекомендовано (к) 140 115 136 120
  • Українська мова: 140
  • Математика: 115
  • Історія України: 136
  • Українська література: 120
3 Діхтярук В. М. Пр. 2 (К) 134.868 Деактивовано (зарах. на б) 145 140 127 134
  • Українська мова: 145
  • Математика: 140
  • Історія України: 127
  • Фізика: 134
4 Ворожко А. О. Пр. 3 (К) 124.222 Деактивовано (зарах. на б) 120 108 134 140
  • Українська мова: 120
  • Математика: 108
  • Історія України: 134
  • Географія: 140