J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
- Рекомендовано всього: 8
- Рекомендован на контракт: 8
ПІБ | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Квота | ПВМ/ВЗ | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 1 Яворська О. О. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 138.185 | Рекомендовано (к) |
144 131 132 145
|
— | — |
2 | 2 Бойцун Д. В. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 134.741 | Рекомендовано (к) |
148 123 136 134
|
— | — |
3 | 3 Семенюк А. С. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 134.148 | Рекомендовано (к) |
138 115 140 148
|
— | — |
4 | 4 Макарчук К. І. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 130.741 | Рекомендовано (к) |
136 108 144 142
|
— | — |
5 | 5 Тімощина В. В. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 130.667 | Рекомендовано (к) |
148 115 124 136
|
— | — |
6 | 6 Піліповська В. Д. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 129.741 | Рекомендовано (к) |
143 123 144 114
|
— | — |
7 | 7 Якимчук С. О. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 129.741 | Рекомендовано (к) |
145 100 136 144
|
— | — |
8 | 8 Кімаковський А. Ю. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 128.600 | Рекомендовано (к) |
122 131 134
|
— | — |
9 | 9 Лобоженко Д. Є. Пр. 2 (К) | 2 (К) | 142.370 | Допущено |
156 123 145 149
|
— | — |