Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ХТТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 1р 10м
ВМ 12 • К 12
Заяв 13
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Махнир А. О. 176.000 Рекомендовано (к) 152 134 132 144
  • Українська мова: 152
  • Математика: 134
  • Історія України: 132
  • Біологія: 144
2 Хрупчик Т. А. 161.000 Рекомендовано (к) 140 108 134 134
  • Українська мова: 140
  • Математика: 108
  • Історія України: 134
  • Українська література: 134
3 Лялюшко Д. В. 128.000 Рекомендовано (к) 128
  • Співбесіда: 128
4 Яковенко О. С. 0.000 Відмова
5 Бойко В. А. 0.000 Відмова
6 Мельнікова К. В. 0.000 Відмова
7 Короленко К. О. 0.000 Відмова
8 Устименко Н. К. 0.000 Відмова
9 Степа Д. С. 0.000 Відмова
10 Романова А. О. 0.000 Відмова
11 Чернишевич Б. М. 0.000 Відмова
12 Солдатова В. С. 0.000 Відмова
13 Мороз П. С. 0.000 Відмова