Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ФККПУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 1р 10м
ВМ 48 • К 48
Заяв 5
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Рябко М. О. 135.000 До наказу (к) 135
  • Співбесіда: 135
  • РК: 1.07
done_all
2 Попівкум В. В. 106.000 До наказу (к) 106
  • Співбесіда: 106
  • РК: 1.07
done_all
3 Гаркуша О. Л. 105.000 До наказу (к) 105
  • Співбесіда: 105
  • РК: 1.07
done
4 Горовой Д. А. 103.000 До наказу (к) 103
  • Співбесіда: 103
  • РК: 1.07
done
5 Болюта А. В. 0.000 Відмова