Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ФТУСО Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 1 • К 1
Заяв 2
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
1. Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.4 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.35 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Пристояк Н. Я. Пр. 1 (К) 144.450 До наказу (к) 144 137 157
  • Українська мова: 144
  • Математика: 137
  • Іноземна мова: 157
done_all
2 Бочковський А. Б. Пр. 5 (К) 133.385 Відмова 143 134 145 134
  • Українська мова: 143
  • Математика: 134
  • Історія України: 145
  • Іноземна мова: 134