Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ХТТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 20 • К 20
Заяв 7
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Царюк І. А. 135.000 До наказу (к) 135
  • Співбесіда: 135
done_all
2 Шкапа М. М. 135.000 До наказу (к) 135
  • Співбесіда: 135
done_all
3 Хаба С. С. 130.000 До наказу (к) 130
  • Співбесіда: 130
done_all
4 Голубович В. П. 120.000 До наказу (к) 120
  • Співбесіда: 120
done_all
5 Хобта Т. Ю. 130.000 Рекомендовано (к) 130
  • Співбесіда: 130
6 Щербина А. В. 0.000 Відмова
7 Басюк М. В. 0.000 Відмова