J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
ПІБ | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Квота | ПВМ/ВЗ | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 1 Брусник Б. І. Пр. 1 (Б) | 1 (Б) | 166.200 | Допущено |
162 165 168
|
— | — |
2 | 2 Невєров М. Ю. Пр. 1 (Б) | 1 (Б) | 162.000 | Допущено |
157 182 157
|
— | — |
3 | 3 Замазій А. В. Пр. 1 (Б) | 1 (Б) | 155.200 | Допущено |
170 171 145
|
— | — |
4 | 4 Кобиляк А. І. Пр. 2 (Б) | 2 (Б) | 154.200 | Допущено |
162 159 150
|
— | — |
5 | 5 Милка Д. В. Пр. 2 (Б) | 2 (Б) | 139.300 | Допущено |
137 165 131.5
|
— | — |
6 | 6 Ніколаєнко К. М. Пр. 1 (Б) | 1 (Б) | 133.200 | Допущено |
146 130 130
|
— | — |
7 | 7 Ліферук В. А. К | К | 112.400 | Допущено |
116 125 107
|
— | — |
8 | 8 Мірошниченко Є. Ю. К | К | 118.800 | Заява надійшла з сайту |
124 116 118
|
— | — |