Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ЗВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 2 • К 2
Заяв 6
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Глушицька А. С. 166.000 Відмова 145 115 127 144
  • Українська мова: 145
  • Математика: 115
  • Історія України: 127
  • Біологія: 144
2 Пелипенко Н. С. 162.000 Відмова 162
  • Співбесіда: 162
3 Мукоїд К. С. 140.000 Відмова 140
  • Співбесіда: 140
4 Шепелева А. О. 0.000 Відмова
5 Борисенко Д. Д. 0.000 Відмова
6 Позняк В. Р. 0.000 Відмова