Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ННІ«ІМВТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 1 • К 1
Заяв 3
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.4 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.35 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Таран Д. С. Пр. 2 (К) 140.726 Рекомендовано (к) 138 134 116 134
  • Українська мова: 138
  • Математика: 134
  • Історія України: 116
  • Іноземна мова: 134
  • РК: 1.07
2 Гриценко С. А. Пр. 3 (К) 145.477 Деактивовано (зарах. на б) 152 115 140 143
  • Українська мова: 152
  • Математика: 115
  • Історія України: 140
  • Іноземна мова: 143
  • РК: 1.07
3 Кутепа К. О. Пр. 2 (К) 138.189 Деактивовано (зарах. на б) 125 115 134 146
  • Українська мова: 125
  • Математика: 115
  • Історія України: 134
  • Географія: 146
  • РК: 1.07