J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
- Зараховано: 1
- Оригіналів: 2
- Рекомендовано всього: 6
- Рекомендован на контракт: 6
ПІБ | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Квота | ПВМ/ВЗ | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 1 Іванова В. М. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 131.200 | До наказу (к) |
138 126 130
|
— | done_all |
2 | 2 Сокол М. Ю. Пр. 7 (К) | 7 (К) | 130.769 | Рекомендовано (к) |
138 123 140 150
|
— | — |
3 | 3 Загинайло Д. Д. Пр. 2 (К) | 2 (К) | 129.038 | Рекомендовано (к) |
145 115 144 140
|
— | — |
4 | 4 Ярославська М. В. Пр. 5 (К) | 5 (К) | 129.000 | Рекомендовано (к) |
142 140 130 118
|
— | — |
5 | 5 Шевчук М. О. Пр. 5 (К) | 5 (К) | 122.667 | Рекомендовано (к) |
144 115 124 145
|
— | — |
6 | 6 Севрук Д. О. Пр. 11 (К) | 11 (К) | 117.490 | Рекомендовано (к) |
136 100 140 136
|
— | done_all |
7 | 7 Сидоренко В. Т. Пр. 2 (К) | 2 (К) | 114.808 | Рекомендовано (к) |
115 100 136 140
|
— | — |
8 | 8 Поліщук О. В. Пр. 3 (К) | 3 (К) | 137.115 | Деактивовано (зарах. на б) |
157 137 134 140
|
— | — |