Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ФМ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 5 • БМmax 5
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 0.8
Квота 1 1
Квота 2 2
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
1. Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.4 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.35 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кучеренко В. О. Пр. 1 (Б) 138.244 До наказу (к) 138 121 130
  • Українська мова: 138
  • Математика: 121
  • Історія України: 130
  • РК: 1.07
done_all
2 Кармалова Д. Г. Пр. 1 (Б) 160.665 Рекомендовано (к) 180 143 148 152
  • Українська мова: 180
  • Математика: 143
  • Історія України: 148
  • Іноземна мова: 152
  • РК: 1.07
3 Остапенко К. І. Пр. 3 (Б) 155.257 Рекомендовано (к) 149 143 143
  • Українська мова: 149
  • Математика: 143
  • Іноземна мова: 143
  • РК: 1.07
4 Попач О. М. Пр. 9 (К) 139.913 Рекомендовано (к) 134 137 138 109
  • Українська мова: 134
  • Математика: 137
  • Історія України: 138
  • Іноземна мова: 109
  • РК: 1.07