Зачекайте...

G13 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 43 • К 43
Заяв 12
/ Технологія приготування їжі
  • Рекомендовано всього: 8
  • Рекомендован на контракт: 8
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Гладонюк А. С. 193.000 Рекомендовано (к) 159 137 170 151
  • Українська мова: 159
  • Математика: 137
  • Історія України: 170
  • Іноземна мова: 151
  • РК: 1.07
2 Чернявський К. А. 187.000 Рекомендовано (к) 187
  • Співбесіда: 187
  • РК: 1.07
done
3 Дембицька О. С. 183.000 Рекомендовано (к) 183
  • Співбесіда: 183
  • РК: 1.07
done
4 Затинайко С. О. 181.000 Рекомендовано (к) 181
  • Співбесіда: 181
  • РК: 1.07
5 Разборський С. В. 168.000 Рекомендовано (к) 168
  • Співбесіда: 168
  • РК: 1.07
done
6 Іовчева Д. М. 164.000 Рекомендовано (к) 164
  • Співбесіда: 164
  • РК: 1.07
done
7 Лукачьова Г. П. 164.000 Рекомендовано (к) 164
  • Співбесіда: 164
  • РК: 1.07
8 Слюсар О. С. 123.000 Рекомендовано (к) 123
  • Співбесіда: 123
  • РК: 1.07
done
9 Леонова Д. С. 0.000 Зареєстровано
10 Баштанна Д. С. 0.000 Зареєстровано
11 Гладонюк М. С. 0.000 Зареєстровано
12 Павлюк Р. М. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)