Зачекайте...

G13 Харчові технології

ЕПФ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 2 • К 2
Заяв 5
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.4 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Турчина Д. О. Пр. 1 (К) 144.415 До наказу (к) 148 137 140 145
  • Українська мова: 148
  • Математика: 137
  • Історія України: 140
  • Українська література: 145
  • ГК: 1.02
done_all
2 Овсієнко Н. О. Пр. 1 (К) 133.228 До наказу (к) 143 137 152 140
  • Українська мова: 143
  • Математика: 137
  • Історія України: 152
  • Українська література: 140
  • ГК: 1.02
done_all
3 Яковець Є. І. Пр. 1 (К) 125.120 Допущено 138 100 141 138
  • Українська мова: 138
  • Математика: 100
  • Історія України: 141
  • Українська література: 138
  • ГК: 1.02
4 Демченко А. О. Пр. 1 (К) 121.380 Допущено 136 123 134 128
  • Українська мова: 136
  • Математика: 123
  • Історія України: 134
  • Географія: 128
  • ГК: 1.02
5 Моргосліпенко Я. І. Пр. 1 (К) 113.926 Допущено 120 108 134 142
  • Українська мова: 120
  • Математика: 108
  • Історія України: 134
  • Українська література: 142
  • ГК: 1.02