Зачекайте...

G13 Харчові технології

ЕПФ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 5
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.4 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Єськова М. Д. Пр. 1 (К) 139.315 До наказу (к) 146 131 130 143
  • Українська мова: 146
  • Математика: 131
  • Історія України: 130
  • Українська література: 143
  • ГК: 1.02
done_all
2 Гаврилко К. М. Пр. 1 (К) 137.105 До наказу (к) 140 137 144 110
  • Українська мова: 140
  • Математика: 137
  • Історія України: 144
  • Українська література: 110
  • ГК: 1.02
done_all
3 Черній В. С. Пр. 1 (К) 128.128 До наказу (к) 142 123 145 151
  • Українська мова: 142
  • Математика: 123
  • Історія України: 145
  • Географія: 151
  • ГК: 1.02
done_all
4 Дурейко А. М. Пр. 1 (К) 124.780 До наказу (к) 134 108 132 131
  • Українська мова: 134
  • Математика: 108
  • Історія України: 132
  • Українська література: 131
  • ГК: 1.02
done_all
5 Єськова А. Д. Пр. 1 (К) 145.010 Відмова 140 140 143 150
  • Українська мова: 140
  • Математика: 140
  • Історія України: 143
  • Українська література: 150
  • ГК: 1.02