Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

КТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 15 • К 15
Заяв 20
  • Зараховано: 12
  • Оригіналів: 12
1. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Довганюк А. І. 180.000 До наказу (к) 180
  • Співбесіда: 180
done_all
2 Маківчук С. О. 170.000 До наказу (к) 170
  • Співбесіда: 170
done_all
3 Шевцов І. А. 169.000 До наказу (к) 169
  • Співбесіда: 169
done_all
4 Мацілецький І. А. 164.000 До наказу (к) 164
  • Співбесіда: 164
done_all
5 Полянчук М. О. 164.000 До наказу (к) 164
  • Співбесіда: 164
done_all
6 Нестерук А. М. 159.000 До наказу (к) 159
  • Співбесіда: 159
done_all
7 Галяга Н. О. 159.000 До наказу (к) 159
  • Співбесіда: 159
done_all
8 Любова Д. Д. 156.000 До наказу (к) 156
  • Співбесіда: 156
done_all
9 Маценко С. О. 155.000 До наказу (к) 155
  • Співбесіда: 155
done_all
10 Обертинська А. А. 151.000 До наказу (к) 151
  • Співбесіда: 151
done_all
11 Горева Д. А. 150.000 До наказу (к) 150
  • Співбесіда: 150
done_all
12 Соловей В. Є. 150.000 До наказу (к) 150
  • Співбесіда: 150
done_all
13 Сапожнік О. О. 159.000 Відмова 159
  • Співбесіда: 159
14 Іщук Д. А. 0.000 Відмова
15 Нечипорук О. М. 0.000 Відмова
16 Бродовський Т. К. 0.000 Відмова
17 Остроус А. Є. 0.000 Відмова
18 Пальчук А. Р. 0.000 Відмова
19 Кушин Д. Є. 0.000 Відмова
20 Дожа Д. Д. 0.000 Відмова