Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БТФ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 5 • К 5
Заяв 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (ОП)
  • Зараховано: 3
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 10
  • Конкурс на бюджет: 3
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2023 року
  • Подано заяв: 28
  • Конкурс на бюджет: 5.6
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2022 року
  • Подано заяв: 5
  • Конкурс на бюджет: 0.56
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Мирошниченко О. М. 127.200 До наказу (к) 134 112 130
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 134
  • ТЗНК: 112
  • Фахове випробування: 130
done_all
2 Дзярик Н. М. 124.600 До наказу (к) 108 125 130
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 108
  • ТЗНК: 125
  • Фахове випробування: 130
done_all
3 Власенко Г. І. 121.800 До наказу (к) 100 125 128
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • ТЗНК: 125
  • Фахове випробування: 128
done_all