Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БТФ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 5 • К 5
Заяв 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (ОП)
  • Зараховано: 2
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 36
  • Конкурс на бюджет: 1.13
  • Зараховано: 28
  • Оригіналів: 28
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2023 року
  • Подано заяв: 84
  • Конкурс на бюджет: 2.8
  • Зараховано: 48
  • Оригіналів: 48
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Погоріла А. К. 138.200 До наказу (к) 124 135 144
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 124
  • ТЗНК: 135
  • Фахове випробування: 144
done_all
2 Верещака Б. В. 129.800 До наказу (к) 130 135 128
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • ТЗНК: 135
  • Фахове випробування: 128
done_all