Зачекайте...

181 Харчові технології

Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 10 • К 10
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології та бізнес
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Бирзу І. К. 167.000 Рекомендовано (к) 148 135 184
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 148
  • ТЗНК: 135
  • Фахове випробування: 184
done_all
2 Чорний Д. М. 157.600 Рекомендовано (к) 124 100 188
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 124
  • ТЗНК: 100
  • Фахове випробування: 188
done_all
3 Москалюк В. В. 135.200 Рекомендовано (к) 116 116 148
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
  • ТЗНК: 116
  • Фахове випробування: 148
done_all
4 Щербан О. А. 125.800 Рекомендовано (к) 134 135 120
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 134
  • ТЗНК: 135
  • Фахове випробування: 120
done_all
5 Гуцуляк Д. В. 120.600 Рекомендовано (к) 108 135 120
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 108
  • ТЗНК: 135
  • Фахове випробування: 120
done_all
6 Цигельнюк Ю. М. 46.600 Зареєстровано 108 125
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 108
  • ТЗНК: 125