Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ВіППТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 0
Заяв 15
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Ярош М. Г. 0.000 До наказу (к) done
2 Овсянко Р. В. 0.000 До наказу (к) done
3 Перчиць О. А. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Супрун І. М. 0.000 До наказу (к) done
5 Єрошенко Л. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Сидор А. М. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Чеботарьов А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Моренець І. Г. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Вегера Ю. М. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Невкапса М. Д. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Орел І. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
12 Ісай В. В. 0.000 Зареєстровано
13 Жмак Є. М. 0.000 Зареєстровано
14 Дорошенко В. В. 0.000 Зареєстровано
15 Гаєнко І. В. 0.000 Зареєстровано