Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 9м
ВМ 0
Заяв 11
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кисіль В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Корнійчук В. С. 0.000 Допущено
3 Коробей С. В. 0.000 Допущено
4 Марчук В. В. 0.000 Допущено
5 Мишко М. В. 0.000 Допущено
6 Пилипчук В. П. 0.000 Допущено
7 Степанюк В. О. 0.000 Допущено
8 Цимбалюк А. В. 0.000 Допущено
9 Шевчук М. Ю. 0.000 Допущено
10 Шишка Р. В. 0.000 Допущено
11 Дрюпін О. В. 0.000 Відмова