Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 4м
ВМ 1 • К 1
Заяв 9
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка молока
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Солдатов А. В. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
2 Бабенко А. В. 0.000 Допущено
3 Клопій М. Є. 0.000 Допущено
4 Сидоров В. В. 0.000 Допущено
5 Суконний О. М. 0.000 Допущено
6 Чеснєйший Д. О. 0.000 Допущено
7 Гулий С. С. 0.000 Допущено
8 Болгару В. В. 0.000 Допущено
9 Танцюра М. С. 0.000 Допущено