Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 10 • К 10
Заяв 15
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Сєбова К. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Чеботар Д. О. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Мєдвєдь А. М. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Дейнега Д. Б. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Кімуржий К. П. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Аль-Жабі Д. М. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Яровенко А. С. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Бєлоусова О. С. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Готка Т. О. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Горащенко К. А. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Морозюк О. О. 0.000 Відмова
12 Колосовська Н. М. 0.000 Відмова
13 Кашнян О. В. 0.000 Відмова
14 Ладан Р. В. 0.000 Відмова
15 Гулько Є. В. 0.000 Відмова