Зачекайте...

181 Харчові технології

ТХВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 0
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка молока
  • Зараховано: 3
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Олійник М. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Тальянський О. Л. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Іванов С. А. 0.000 До наказу (к) done
4 Токар С. В. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Коваль П. О. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Приходько М. О. 0.000 Зареєстровано