Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ВіППТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 10м
ВМ 3 • К 3
Заяв 23
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Свириденко С. В. 0.000 До наказу (к) done
2 Синяков О. Є. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Кочененко О. М. 0.000 До наказу (к) done
4 Бублик А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Шквара Д. М. 0.000 До наказу (к) done
6 Квачук М. П. 0.000 До наказу (к) done
7 Граматній Р. В. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Вишня Б. В. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Філяновський М. О. 0.000 До наказу (к) done
10 Повстин Ю. І. 0.000 До наказу (к) done
11 Непочатих С. В. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Маляренко С. Ю. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
13 Савченко І. О. 0.000 Зареєстровано
14 Шульга О. В. 0.000 Зареєстровано
15 Голуб Д. А. 0.000 Зареєстровано
16 Попович Р. В. 0.000 Зареєстровано
17 Гришан С. Л. 0.000 Зареєстровано
18 Шпак В. В. 0.000 Зареєстровано
19 Волчкова А. В. 0.000 Зареєстровано
20 Компанієць М. М. 0.000 Зареєстровано
21 Яворенко В. Г. 0.000 Зареєстровано
22 Карпій Р. М. 0.000 Зареєстровано
23 Багмут О. О. 0.000 Зареєстровано