Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІЗДН Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 30 • К 30
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології в ресторанному господарстві
  • Зараховано: 3
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Скрипников М. П. 174.400 До наказу (к) 200 156 172
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 200
  • ТЗНК: 156
  • Фахове випробування: 172
done_all
2 Сумцов С. О. 173.400 До наказу (к) 116 151 200
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
  • ТЗНК: 151
  • Фахове випробування: 200
done_all
3 Крикун А. П. 171.400 До наказу (к) 130 151 192
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • ТЗНК: 151
  • Фахове випробування: 192
done_all
4 Дрібна Т. Б. 168.600 Рекомендовано (к) 100 143 200
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • ТЗНК: 143
  • Фахове випробування: 200