Зачекайте...

181 Харчові технології

ЕТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 50 • К 50
Заяв 20
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Сурмай С. С. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Пономаренко С. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Сулейманов Д. О. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Пусь А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Литвин К. С. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Голуменкова О. В. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Глущенко П. П. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Миронець М. О. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Гайдук Д. А. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Канонішен Р. В. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Антонов В. А. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Терещенко В. А. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Лисюченко Н. В. 0.000 Відмова
14 Фірман К. В. 0.000 Відмова
15 Ноздренко К. С. 0.000 Відмова
16 Камінський А. С. 0.000 Відмова
17 Логоша Ю. В. 0.000 Відмова
18 Ярмак А. С. 0.000 Відмова
19 Новиков О. В. 0.000 Відмова
20 Коваль В. В. 0.000 Відмова