Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТРБ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 4м
ВМ 0
Заяв 12
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Казачков А. В. 0.000 До наказу (к) done
2 Денчик М. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Суконний О. М. 0.000 До наказу (к) done
4 Гошій В. М. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Нежута М. В. 0.000 До наказу (к) done
6 Карпишин Є. М. 0.000 Допущено
7 Амосов Є. Е. 0.000 Допущено
8 Голосний С. М. 0.000 Допущено
9 Смолянінов О. П. 0.000 Допущено
10 Кирилін О. Є. 0.000 Допущено
11 Бардін Д. В. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
12 Прокоф`єв В. О. 0.000 Відмова