Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 12 • К 12
Заяв 23
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Свінціцький В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Клусович В. С. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Осіпчук А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Красільнюк В. А. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Павлюк О. М. 0.000 До наказу (к) done
6 Кравчук В. М. 0.000 До наказу (к) done
7 Баніт С. О. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Дітківський Д. О. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Васільков В. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Юречко І. К. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Шаповал В. Л. 0.000 До наказу (к) done
12 Нечипорук В. М. 0.000 До наказу (к) done
13 Сковлюк О. Ю. 0.000 Допущено
14 Сидорчук В. В. 0.000 Допущено
15 Нечай Д. П. 0.000 Допущено
16 Кухар Р. М. 0.000 Допущено
17 Сафаров О. І. 0.000 Допущено
18 Струтинський О. В. 0.000 Допущено
19 Ус В. А. 0.000 Допущено
20 Добранський С. В. 0.000 Допущено
21 Кривенчук О. В. 0.000 Допущено
22 Григоренко А. О. 0.000 Допущено
23 Тимборовський В. К. 0.000 Відхилено (к)