Зачекайте...

181 Харчові технології

ВТХБО Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 4м
ВМ 10 • К 10
Заяв 34
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
  • Рекомендовано всього: 10
  • Рекомендован на контракт: 10
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Стасишин О. В. 0.000 Рекомендовано (к)
2 Мороз А. К. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Клопій М. Є. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
4 Криворотенко О. С. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Міхрабов Р. А. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Алтухов В. О. 0.000 Рекомендовано (к) done
7 Василенко Ю. А. 0.000 Рекомендовано (к) done
8 Танцюра М. С. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Забєйворота В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Потанін О. Д. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
11 Токар В. В. 0.000 Допущено
12 Жовтий В. І. 0.000 Допущено
13 Тимошков М. Г. 0.000 Допущено
14 Карпович С. В. 0.000 Допущено
15 Солдатов А. В. 0.000 Допущено
16 Більченко О. А. 0.000 Допущено
17 Семененко О. С. 0.000 Допущено
18 Перко К. К. 0.000 Допущено
19 Шаллаєв М. Г. 0.000 Допущено
20 П`ятко М. В. 0.000 Допущено
21 Бабенко А. В. 0.000 Допущено
22 Сидоров В. І. 0.000 Допущено
23 Козаренко І. А. 0.000 Допущено
24 Бодріков С. В. 0.000 Допущено
25 Сидоров В. В. 0.000 Допущено
26 Суконний О. М. 0.000 Допущено
27 Мартинюк А. В. 0.000 Допущено
28 Чеснєйший Д. О. 0.000 Допущено
29 Гулий С. С. 0.000 Допущено
30 Рекунов В. В. 0.000 Допущено
31 Болгару В. В. 0.000 Допущено
32 Мальцев А. І. 0.000 Допущено
33 Яловенко П. В. 0.000 Допущено
34 Перфільєв М. В. 0.000 Допущено