Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФБТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 5 • К 5
Заяв 4
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 75
  • Конкурс на бюджет: 2.5
  • Зараховано: 56
  • Оригіналів: 60
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
  • Рейтингові списки 2022 року
  • Подано заяв: 26
  • Конкурс на бюджет: 0.62
  • Зараховано: 23
  • Оригіналів: 23
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Марутяк С. Р. 125.000 Рекомендовано (к) 100 135 130
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • ТЗНК: 135
  • Фахове випробування: 130
done
2 Верблянський О. В. 124.400 Рекомендовано (к) 100 120 134
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • ТЗНК: 120
  • Фахове випробування: 134
done
3 Оркуш В. В. 121.000 Рекомендовано (к) 137 156 104
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 137
  • ТЗНК: 156
  • Фахове випробування: 104
done
4 Шарко А. Б. 112.200 Рекомендовано (к) 130 116 105
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • ТЗНК: 116
  • Фахове випробування: 105
done