Зачекайте...

181 Харчові технології

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 11 • К 11
Заяв 17
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Деркач В. П. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Шкрибайло П. М. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Белінський Р. С. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Якимчук С. Є. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Лорис В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Скринківський Д. З. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Лозінський В. П. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Тивонюк Т. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Гумницький В. Т. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Гумницький І. Т. 0.000 До наказу (к) done
11 Білоус М. В. 0.000 До наказу (к) done
12 Вагнер Р. П. 0.000 Відхилено (к)
13 Білоус В. В. 0.000 Відхилено (к)
14 Жуковський Д. М. 0.000 Відхилено (к)
15 Мукан А. А. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
16 Тесля В. В. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
17 Тивонюк Т. Ю. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)