Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 4м
ВМ 22 • К 22
Заяв 25
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Лісневський С. А. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Борковський Б. Б. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Гладкий Є. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Конін Є. В. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Сидорко І. О. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Пархоменко Ю. В. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Скорий М. О. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Третяк С. А. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Ус Д. В. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Хоменок К. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Ющенко С. В. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Хлеб А. С. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Ращупкін О. А. 0.000 До наказу (к) done
14 Стариков А. А. 0.000 До наказу (к) done
15 Підлісний А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
16 Гюльназаров М. Р. 0.000 До наказу (к) done
17 Веремієнко Д. А. 0.000 До наказу (к) done_all
18 Маслак А. О. 0.000 До наказу (к) done
19 Чешко О. В. 0.000 До наказу (к) done
20 Содиль С. М. 0.000 Відмова
21 Паршуков І. С. 0.000 Відмова
22 Ніженець С. М. 0.000 Відмова
23 Радченко К. С. 0.000 Відраховано done_all
24 Лисенко А. С. 0.000 Відраховано done_all
25 Волков Д. Г. 0.000 Відраховано done_all