Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 9м
ВМ 4 • К 4
Заяв 8
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Ващенко С. М. 0.000 Рекомендовано (к) done
2 Жабинець О. А. 0.000 Рекомендовано (к) done
3 Жосан П. М. 0.000 Рекомендовано (к) done
4 Пєнов Б. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
5 Шкурін М. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
6 Ліпісієнко В. М. 0.000 Рекомендовано (к) done
7 Гончарук О. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
8 Тидюк В. О. 0.000 Рекомендовано (к)