Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІЗіДО Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 3 • БМ 1 • К 2
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 0
readiness_score 143.400
  • Зараховано: 3
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Євстєфєєва О. І. Пр. 2 142.400 До наказу (б) 140 116 152
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 140
  • ТЗНК: 116
  • Фахове випробування: 152
done_all
2 Ткачук С. П. К 160.800 До наказу (к) 180 148
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 180
  • Фахове випробування: 148
done_all
3 Катеренчук А. Ф. К 148.800 До наказу (к) 150 148
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 150
  • Фахове випробування: 148
done_all
4 Войткова Ю. Г. Пр. 2 149.200 Деактивовано (зарах. на б) 134 156 152
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 134
  • ТЗНК: 156
  • Фахове випробування: 152
5 Богомол М. В. Пр. 1 49.200 Відмова 116 130
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
  • ТЗНК: 130