Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 3 роки) , заочна форма
Факультет технології зерна, хлібопродуктів, кондитерських виробів, комбікормів і біопалива
ВМ 20 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології хліба / кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Сюрко Вікторія Віталіївна 7.270 4.270 3.00
2
Катков Роман Сергійович + 7.200 4.200 3.00
3
Куруч Тетяна Олександрівна + 7.090 4.090 3.00
4
Філонова Катерина Сергіївна 7.020 4.020 3.00
5
Денисенко Катерина Василівна 6.890 3.890 3.00
6
Кок Анастасія Борисівна + 6.880 3.880 3.00
7
Митько Вікторія Олександрівна + 6.650 3.650 3.00
8
Кононенко Ольга Миколаївна + 6.240 3.240 3.00