виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) , денна форма| № | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПК | ПЧ | Ц |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
1
|
Полудьонна Ірина Олександрівна | — | — | 0.000 | 0.000 | — | — | — | — | — | — | — |
|
2
|
Гончаров Богдан Андрійович | — | — | 0.000 | 0.000 | — | — | — | — | — | — | — |
|
3
|
Романцова Крістіна Денисівна | — | — | 0.000 | 0.000 | — | — | — | — | — | — | — |
|
4
|
Тимченко Маргарита Романівна | — | — | 0.000 | 0.000 | — | — | — | — | — | — | — |
|
5
|
Савченко Юлія Олексіївна | — | — | 0.000 | 0.000 | — | — | — | — | — | — | — |
|
6
|
Волкова Аліна Сергіївна | — | — | 0.000 | 0.000 | — | — | — | — | — | — | — |
|
7
|
Аксьонова Наталія Сергіївна | — | — | 0.000 | 0.000 | — | — | — | — | — | — | — |