Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , заочна форма
Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
ВМ 30 / БМ 5
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки м’яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Кошик Катерина Василівна 109.850 19.350 181.00
2
Антонець Сергій Сергійович 105.380 18.380 174.00
3
Данилишина Інна Вікторівна + 97.530 17.530 160.00
4
Брязкало Марина Василівна 93.200 16.200 154.00
5
Лясковська Елеонора Віталіївна 92.540 15.540 154.00
6
Євчук Сергій Олександрович 91.820 15.820 152.00
7
Гарус Інна Михайлівна 89.440 15.440 148.00
8
Варцев Ярослав Олександрович 82.870 14.870 136.00