Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , заочна форма
Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
ВМ 30 / БМ 5
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки м’яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Кошик Катерина Василівна 19.350 19.350
2
Антонець Сергій Сергійович 18.380 18.380
3
Данилишина Інна Вікторівна + 17.530 17.530
4
Брязкало Марина Василівна 16.200 16.200
5
Євчук Сергій Олександрович 15.820 15.820
6
Лясковська Елеонора Віталіївна 15.540 15.540
7
Гарус Інна Михайлівна 15.440 15.440
8
Варцев Ярослав Олександрович 14.870 14.870